Ambasada Republicii Moldova în Austria

Useful links

Centrul de Apel

Telefon de urgență pentru situații excepționale (accidente cu victime, decese, calamități naturale):
0043 (0) 6602300864
La acest număr NU se fac programări și NU se oferă informații consulare de ordin general.

Programul activitate guvernului Products of Moldova Airmoldova Danube Cultural Cluster E-services Registru Chamber

Noutăţile ambasadei

Prezentarea scrisorilor de acreditare Directorului general al Oficiului ONU de la Viena, Yury Fedotov

La data de 15 iunie 2017, noul Reprezentant permanent al Republicii Moldova pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Victor Osipov şi-a prezentat scrisorile de acreditare domnului Yury Fedotov, Directorul general al Oficiului ONU de la Viena şi Directorul Executiv al Biroului ONU privind Drogurile şi Criminalitatea (UN Office on Drugs and Crime – UNODC.

Ambasadorul Victor Osipov a exprimat dorinţa Guvernului Republicii Moldova de a continua buna cooperare cu organizaţiile ONU de la Viena.

Referitor la colaborarea pe linia Biroului ONU privind Drogurile şi Criminalitatea, Ambasadorul Osipov a reliefat că subiectele de interes pentru ţara noastră rămân combaterea consumului de droguri, corupţiei, traficului de persoane şi criminalităţii organizate transnaţionale, în general. În acest context, a fost subliniată voinţa Guvernului moldovenesc de a identifica noi oportunități de colaborare cu UNODC în aceste domenii.

Reprezentantul permanent al Republicii Moldova pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena s-a pronunţat pentru continuarea şi dezvoltarea cooperării ţării noastre cu Biroul ONU privind Drogurile şi Criminalitatea în cadrul Parteneriatului strategic şi acţiunilor programatice pentru 2017-2020 în Europa de Est.

Directorul general al Oficiului ONU de la Viena a apreciat participarea activă a Republicii Moldova la reuniunile şi sesiunile organizate de Biroul ONU privind Drogurile şi Criminalitatea şi proiectele UNODC.